Smil – det gør en forskel for fællesskabet!

Tale til nye elevers dag, maj 2016

De bedste advokater for vores skole er vores elever. De er også de bedste til at fortælle jer, hvad det her går ud på. Hvad I skal glæde jer til og måske også, give jer et par gode råd. Det bad jeg dem om på en samling for et par uger siden. Med deres ord og formuleringer har jeg konstrueret en tale – så dette er altså det nuværende elevholds tale til jer – Den håber jeg, I kan bruge til noget.

Det bedste ved Midtfyns Efterskole er vores fællesskab. Det specielle fællesskab man får her, er noget man aldrig oplever igen. Man får nye venner, som man kan have for evigt. Fede fællesskaber mellem nye venner. Der er altid noget at lave og nogen at være sammen med.

Velkomsttale efterskolen 16/17

Kære elev!

Ja dig!
Du har sikkert tænkt på, hvordan du får det fedeste, det mest fantastiske og forrygende efterskoleår?
Ikke?

Og dine forældre (uanset om de er en, to, pap-, plastik-, pleje- eller bare pinlige) – det lover jeg dig – det har de også tænkt meget på.  Ikke mindst fordi de skal leve af havregryn de næste 10 måneder, for at have råd til, at du sidder her lige nu.