Tale til nye elever 2018

Kære Årgang 18/19

Når vi mødes igen d. 12. august – så er OE jeres skole. Her laver vi ikke skole for eleverne, men derimod med eleverne. Og vi glæder os meget til at lave skole med jer.

Lige nu laver vi skole med årgang 17/18 som I måske lagde mærke til, da I kom til skolen i dag. De er fantastiske at lave skole sammen med og meget kloge på det at gå på OE. Jeg har derfor bedt dem om at hjælpe mig med talen til i dag. De har budt ind med, hvad de var nervøse for, før de startede, hvad det bedste ved OE er, hvad det sværeste er og hvad en god OE elev mon er. Og så peger de på de små ting, I skal glæde jer til – og deler gode råd ud.

De følgende ord helt og holdent deres – jeg har blot sakset dem sammen – og de er til jer:

Jeg var nervøs for, hvordan det var at gå på efterskole. Alle siger at det ikke kan forklares og noget der skal opleves, hvilket jo også er sandt.