Butik

Her kan du købe Efterskolefilosoffens #gamleGørerhængere.
De koster 100 kr for et par (+ eventuel forsendelse = 25 kr – hvis ikke vi ses). Hængerne leveres som standard uden “ringe”.

Herunder kan du se forskellige modeller. Skriv til mig, hvad du kunne tænke dig på mettesanggaardschultz(snabela)gmail.com. Så vender jeg tilbage til dig.

 

 

 

Seneste indlæg

Tale til nye elever 2018

Kære Årgang 18/19

Når vi mødes igen d. 12. august – så er OE jeres skole. Her laver vi ikke skole for eleverne, men derimod med eleverne. Og vi glæder os meget til at lave skole med jer.

Lige nu laver vi skole med årgang 17/18 som I måske lagde mærke til, da I kom til skolen i dag. De er fantastiske at lave skole sammen med og meget kloge på det at gå på OE. Jeg har derfor bedt dem om at hjælpe mig med talen til i dag. De har budt ind med, hvad de var nervøse for, før de startede, hvad det bedste ved OE er, hvad det sværeste er og hvad en god OE elev mon er. Og så peger de på de små ting, I skal glæde jer til – og deler gode råd ud.

De følgende ord helt og holdent deres – jeg har blot sakset dem sammen – og de er til jer:

Jeg var nervøs for, hvordan det var at gå på efterskole. Alle siger at det ikke kan forklares og noget der skal opleves, hvilket jo også er sandt.

Læs resten

  1. Rygning, alkohol og hash Skriv et svar
  2. Voksne, der blander sig Skriv et svar
  3. Demokratisk dannelse Skriv et svar
  4. Weekender på skolen Skriv et svar
  5. Aftener på skolen Skriv et svar
  6. Smil – det gør en forskel for fællesskabet! Skriv et svar
  7. Velkomsttale efterskolen 16/17 Skriv et svar
  8. Det er det, vi gør sammen, der tæller Skriv et svar
  9. Dannelse i et dobbelt rum Skriv et svar