Sangtimer & levende ord

Jeg holder med glæde sangforedrag på efterskoler, højskoler, i menigheder, foreninger m.m.

Mine sangtimer/foredrag er altid med udgangspunkt i Højskolesangbogens sange. Sangene kan i større eller mindre grad ledsages af ord.

Jeg fortæller med største glæde om arbejdet med Højskolesangbogens 19. udgave – hvor jeg har været medlem af højskolesanbogsudvalget, som du kan se her:

Mest af alt holder jeg af at fortælle om balancen mellem tradition og fornyelse – og om hvordan Højskolesangbogen er en flerstemmig tradition.

I denne artikel fra Højskolebladet  kan du læse nogle af mine centrale pointer, som også er udgangspunktet for mine foredrag og fortællinger om Højskolesangbogen. Teksten er også at finde i bogen “Syng Sammen”.

Jeg fortæller også gerne om sangene, om fællessang, om dannelse, om uddannelse, om unge, om efterskoler, om filosofi med unge m.m.

Når du henvender dig aftaler vi, hvad forholdet mellem sange og fortælling/foredrag skal være – og også hvilke emner, der er interessante for jer. Jeg vælger naturligvis sange, jeg synes passer til jer, årstiden, anledningen… Og vi aftaler om jeg selv skal spille til eller om I måske har en dygtig pianist på hånden selv.

Kontakt mig på mettesanggaardschultz@gmail.com for nærmere forespørgsler.

Se Foredragslisten for foredrag og priser